Samsung Galaxy S10 зможе розпізнавати відбитки пальців в будь-якій точці екрану

    214

    Минулого тижня з’явилося підтвердження того, що компанія Samsung повинна використовувати підекранний дактилоскопічний датчик в своєму флагманському смартфоні Samsung Galaxy S10.

    Нагадаємо, ця інформація з’явилася в базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO). Зареєстрований компанією Samsung патент вказує на те, що підекранний сканер відбитків пальців в новому флагмані Samsung буде працювати тільки в невеликій частині дисплея. Крім того, ця область буде чутливою до сили натискання.

    Однак тепер з’явилася інформація про ще один патент, який був зареєстрований компанією Samsung минулого тижня. У ньому йдеться про те, що підекранний сканер відбитків пальців буде працювати по всій поверхні дисплея. Для цього використовується енергоефективний процесор, який дозволяє підвищити яскравість дисплея в місці дотику, після чого сканер тричі знімає відбиток пальця для більшої точності.

    Дещо несподіваним виглядає виріз під фронтальну камеру, якого не було і не очікується в смартфонах Samsung. Однак схематичні зображення в патентах часто мають мало спільного з реальністю.

    Анонс Samsung Galaxy S10 очікується в лютому наступного року.



    • інші новини