Експерти зізналися, як без попереднього замовлення купити розблокований iPhone XR

    140

    Деякі користувачі, поспішаючи з попереднім замовленням, можуть зіткнутися з певними складнощами.

    Експерти розповіли, як бажаючим придбати iPhone XR, отримати його без попереднього замовлення розблокованим за межами США. Покупці моделей iPhone XS і XS Max не будуть відчувати труднощі з цим, адже їм надано вибір трьох мобільних операторів і розблокування відбудеться безболісно. Але при замовленні XR відсутній такий важливий вибір. Все, що потрібно зробити покупцеві, це отримати версію з підключеним оператором T-Mobile за повною ціною. Ця модель A1984 підтримує всі несучі частоти в США, стандарт CDMA, а також новий 600-МГц спектр T-Mobile, що поширюється в Європі. Таким чином, при розблокуванні жителі європейської частини континенту зможуть користуватися новинкою від Apple.

    Фахівці зізналися, що алгоритм дії покупця може бути простий і ефективний. Необхідно зайти на офіційний сайт Apple перейти до варіанту моделі. Далі слід вибрати T-Mobile в якості оператора зв’язку і визначитися з параметрами кольору і обсягом накопичувача. Потім, перейшовши на іншу сторінку, вибрати варіант «Оплатити повністю» з доставкою в інший регіон – далі вказати країну.

    Перед оплатою покупець побачить опис «Unlocked iPhone with T-Mobile SIM», це модель сумісності з A1984, яку користувач отримає поштою. Очікувати доставку слід 4-5 днів.