Представлено перший розумний годинник на базі Snapdragon Wear 3100 з 8 ГБ флеш-пам’яті

    143

    Компанія Montblanc представила свої новий розумний годинник Montblanc Summit 2, котрий відносяться до категорії преміальних пристроїв.

    Montblanc Summit 2 побудовано на базі однокристальної системи Snapdragon Wear 3100, представленої у вересні цього року, та є першим годинником з такою SoC та 8 ГБ флеш-пам’яті.

    Montblanc Summit 2 оснащені модулем NFC, який підтримує платіжну систему Google Pay. Також в оснащення входять датчик частоти серцевих скорочень, модуль GPS, барометр, акселерометр, гіроскоп, альтиметр. Годинники Montblanc Summit 2 здатні витримати статичний тиск 50-метрового водяного стовпа (водонепроникність 5 АТМ).

    Виробник заявляє, що в повноцінному режимі з усіма функціями годинник тримає заряд до півтора дня. У режимі відображення Time Only Mode, коли на екрані постійно відображається лише час, їх вистачає на 5-7 днів. У режимі очікування вони протримаються до 30 днів.

    Корпус з нержавіючої сталі має товщину 14,3 мм, годинник отримав дві програмовані кнопки. Діагональ дисплея AMOLED становить 1,2 дюйма, його роздільна здатність дорівнює 390 x 390 пікселів. Екран покритий захисним сапфіровим склом, стійким до появи подряпин. Об’єм оперативної пам’яті складає 1 ГБ, є модулі Wi-Fi 802,11 b / g / n (2,4 ГГц) та Bluetooth 4.2.

    Ціна становить 995 і 1095 доларів за стандартну та спортивну версію відповідно.



    • інші новини