Qualcomm звинувачують Apple у крадіжці вихідного коду і передачі його Intel

    81

    Новий позов був поданий представниками Qualcomm, котрі відзначають, що він не має нічого спільного з попередніми судовими позовами.

    Битва двох американських гігантів мала підійти до кінця, але судові розгляди з Intel відкрили нові подробиці. Тепер Qualcomm звинувачує Apple у крадіжці їх вихідного коду. У виробника iPhone був доступ до програмного забезпечення, що дозволяло поліпшити продуктивність техніки. Але угода забороняла використовувати дані напрацювання щодо інших процесорів. Однак припинення постачання чіпів Qualcomm змусило Apple співпрацювати з Intel.

    Виробник процесорів впевнений, що «купертинівці» не захотіли відставати від своїх конкурентів і поділилися конфіденційною інформацією з новими компаньйонами. Саме передача останніх напрацювань конкурента може допомогти скоротити технологічний розрив між компаніями Intel і Qualcomm.

    Варто відзначити, що нові моделі iPhone надійшли в продаж з процесорами Intel. Відразу після виходу моделей XS і XS Max користувачі стали скаржитися на якість зв’язку LTE і Wi-Fi, що в першу чергу пов’язано саме з чіпами.



    • інші новини