Нездорова конкуренція: як в Huawei висміюють нові iPhone

    119

    У компанії Huawei не втрачають нагоди поглузувати з нових моделей бренду Apple. Невідомі люди з символікою корейської компанії роздавали шанувальникам iPhone зовнішні акумулятори.

    Боротьба між компаніями, що виробляють мобільні пристрої, посилюється з кожним днем. І це стосується не тільки якості продукції, що виробляється, а й зовнішньої боротьби за клієнта. Так, в Сингапурі компанія Huawei організувала провокацію щодо основного конкурента – корпорації Apple.

    Повідомляється, що люди, які були одягнені в футболки з логотипом корейської компанії, відкрито роздавали шанувальникам iPhone, котрі стояли в черзі за новими моделями, зовнішні акумулятори, які як раз відсутні в комплекті. Крім цього, до пристрою додавалася ще й листівка, в якій йшлося про необхідність даного пристрою, а також було сказано, що він просто дарується людям, як комплімент від компанії Huawei.

    Зрозуміло, що таким чином вони висміювали незмінний час роботи апаратів без підзарядки. Примітно, що Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro, котрі готуються до виходу, не зазнаватимуть з цим ніяких проблем.

    Нагадаємо, що це вже не перший жарт Huawei над Apple. У Мережі з’явилася інформація, в якій компанія дякувала американській корпорації за можливість показати «справжнього героя цього року». Таким чином Huawei натякнула на лондонську презентацію, яка пройде 16 жовтня. Відомо, що Apple не закинула розробку бездротової зарядки AirPower. На це натякає згадка про девайс в інструкції для нових iPhone.



    • інші новини