Фахівці IFixit розібрали iPhone XS XS і Макс. Що всередині?

    277

    21 вересня надійшли в продаж новинки від Apple – iPhone XS і XS Max, XR вийде дещо пізніше. Фахівці IFixit розібрали на складові частини смартфони і дали свою оцінку внутрішному наповненню флагманів.

    З плюсів експерти відзначили, що замість традиційного клею виробники нарешті використовував гвинти, але для розбору телефону потрібно додатковий набір викрутки, а також відзначили пріоритет ремонту екрану і заміни батареї в ремонті, при цьому дуже зручним є те, що заміна тріснутого екрану може проводитися і без прибирання Face ID сенсорів. Однак більшим недоліком є те, що скляні панелі виглядають дуже брудними і при падінні можливе пошкодження всого, що є в середині смартфона.

    Так само відомо, що у iPhone XS є L-образна батарея, потужністю 2 659 мАч, а у XS Max батареї дві та їх загальна ємність складає 3179 мАч.

    Легкість в ремонті оцінили в шість балів з десяти. Такий же показник спостерігається і в iPhone X. Ремонт ускладнює систему захисту від води, але вона також знижує вірогідність поломки. Подібний аналіз показав, що в принципі по начинці і характеристикам флагмани нічим один від одного не відрізняються, є лише невелика різниця в ємності батареї. І те, що багато користувачів помітили, що вона значно менша, ніж у китайських виробників смартфонів.