У мережі з’явився трейлер нової української комедії з Винником і Потапом

    323

    У мережі опублікували трейлер нової української комедії “Скажене весілля”, в якому знялися топові українські знаменитості (щоб подивитися відео, докрольте новину до кінця).

    Так, ролі в картині зіграли репер Потап (Олексій Потапенко), хітмейкер MONATIK, естрадний співак Олег Винник, телеведучий Юрій Горбунов та багато інших. Ролик опубліковано на офіційній сторінці фільму в Facebook.

    До слова, Горбунов також є продюсером стрічки, а Потап – автором саундтреків.

    Прем’єра першого офіційного трейлера повнометражної української комедії “Скажене весілля” відбулася в Одесі в рамках Літнього Міжнародного Кінофестивалю. В українському прокаті зіркова комедія вийде з 4 жовтня 2018 року.

    “Юрій Горбунов, як істинний продюсер, зробив найважливішу річ – зібрав приголомшливу команду. Спочатку він був одним із головних факторів того, що ми зацікавилися проектом. Це відмінний український продукт. Ми вже написали перший саундтрек “Промінь”, в якому прозвучали артисти гуртів “Время и Стекло”, MOZGI та Michelle Andrade. І зараз ми працюємо над другим треком”, – прокоментував Потап.

    “Ми зробили все для того, щоб фільм “Скажене весілля” став найкращою комедією року. За сценарієм, режисурою, фішками, які ми придумали, акторською грою і зірками, які до нас приєдналися, – це класне, сучасне кіно!” – поділився Юрій Горбунов.



    • інші новини