Нові вахтові автомобілі КрАЗ відвантажені філіям ДК «Укргазвидобування»

    437

    Відвантаження Кременчуцьким автозаводом на адресу філій ПАТ «Укргазвидобування» виготовленої згідно тендерної документації продукції тривають.

    Спеціалізовані автомобілі ФПВ-14224 з недавно виграних на «Прозорро» тендерів, виготовлені на повноприводному шасі КрАЗ-5233НЕ, вже вирушили в пункти призначення.

    Спецавтомобілі відрізняються потужністю двигунів і конструкцією надбудов. Вахтовки з великого тендера мають 375-сильний дизельний двигун Євро 5, механічну 9-ступінчасту КП. Однак спецнадбудова, виробництва ПрАТ «Нефтеавтоматика» (м.Полтава), на вимогу замовника має оригінальну конструкцію. Зокрема, стандартний кузов-фургон на 22 пасажирських місця, в даному випадку, розрахований на 15 пасажирів. При цьому є додатковий вантажний відсік для зберігання необхідного інструменту та обладнання, підйом до якого здійснюється за допомогою висувної драбини. Сидіння – напівм’які з ременями безпеки. Кузов-фургон і кабіна мають стаціонарний двосторонній переговорний пристрій.

    Окрема одиниця має 300-сильний двигун Євро 5 з обігрівачем двигуна в зимовий період. В кабіні водія є обігрівач і кондиціонер.

    Вахтовки пофарбовані в традиційний корпоративний колір «Укргазвидобування», по обидва боки фургона – логотип компанії. Співпраця триває, завершення виконання тендерних зобов’язань планується восени 



    • інші новини