“США – фінансова піраміда”: в Росії заговорили про валютну “помсту”

    464

    Перший заступник голови комітету нелегітимної Державної Думи у справах СНД і євразійської інтеграції Костянтин Затулін заявив, що Росії необхідно відмовитися від долара і міжнародних платіжних систем, щоб послабити вплив США у світі (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

    Він також висловив надію, що такі кроки будуть зроблені новим урядом, який буде призначено після інавгурації Володимира Путіна. Свою антиамериканську ідею Затулін озвучив в ефірі пропагандистської програми “Недільний вечір з Володимиром Соловйовим” на телеканалі “Росія 1”.

    “Вся могутність фінансової піраміди під назвою США базується на факті світової валюти долар. Ми повинні від цього йти, значить, повинна бути програма, яка послідовно буде здійснюватися. Те ж саме стосується платіжних систем. Все це потрібно робити. І для цього, треба розуміти, має бути уряд, який здатний це робити. І я сподіваюся, що він прийде в результаті після інавгурації президента. Такий уряд, який буде на це налаштований, бо такий настрій людей і таке веління часу сьогодні. Ось про що треба говорити”, – зазначив заступник голови комітету Держдуми.