Nokia 9 прийде з екраном Notch і Touch ID, вбудованим під дисплей

    132

    Флагман Nokia 9, запуск якого повинен відбутися в першій половині 2018 року, може разюче відрізнятися від попередніх моделей фірмових смартфонів.


    З чуток, Nokia 9 отримає екран Notch Display з дизайном під Apple iPhone X. Це означає, що фронтальна панель буде мати велику діагональ (не менше 5.7 дюйма), пропорції 18:9, мінімальні рамки і вже впізнавану особливість – виїмку у верхній частині під розміщення Селфі камери.

    Notch Display
    Notch Display

    Але це буде не єдина особливість девайса. Йдеться про те, що ще однією фішкою Nokia 9 стане сканер відбитка пальця, вбудований під екран. Таку технологію вперше реалізували в смартфоні Vivo X20 Plus UD і інсайда припускають, що аналогічне рішення буде втілено і в новій моделі від HMD Global.

    Апаратної платформою Nokia 9 стане процесор Qualcomm Snapdragon 845 . Мінімальний обсяг оперативної пам’яті складе 6 ГБ, вбудованої – 64 ГБ. Є інформація, що флагман отримає дуже якісну оптику (подвійну основну камеру, Селфі камери з високою роздільною здатністю). Управління смартфоном буде довірено свіжої версії операційної системи Android 8 Oreo . У скільки виробник оцінить новинку поки не уточнюється.



    • інші новини