Порівняння Samsung Galaxy S9 і S9 Plus – фотографії, характеристики, камери

    375

    Найближчої неділі Samsung представить нові флагмани Samsung Galaxy S9 і S9 Plus, а вже сьогодні портал WinFuture опублікував їх фотографії і докладні характеристики.


    Samsung Galaxy S9 + і S9 (перший праворуч)
    Samsung Galaxy S9 + і S9 (перший праворуч)

    Хоча до виходу смартфонів Samsung Galaxy S9 і Samsung Galaxy S9 Plus залишилося кілька днів, навіть без сьогоднішньої публікації в німецькому сайті WinFuture ми знаємо вже досить багато про майбутні пристроях.

    Почнемо із зовнішнього вигляду. Як вже неодноразово ми писали на сторінках www.bad-android.com  Galaxy S9 і S9 Plus будуть схожі на своїх попередників, тобто Galaxy S8 і Galaxy S8 +.

    Яке залізо отримають флагмани Samsung?

    Смартфони виявилися дуже схожими один на одного. Цікаво, що сканер відбитків пальців розмістили під об’єктивом камери. У випадку з S9 + там будуть два об’єктива – один під іншим. Скляно-металеві корпуси будуть стійкі до впливу вологи і пилу відповідно до стандарту IP68.

    Galaxy S9

    В Європі повинні з’явитися три колірні версії Galaxy S9 і S9 +: чорний (Midnight Black), блакитний (Coral Blue) і фіолетовий (Lilac Purple). Як повідомляє Еван Blass, на інших ринках повинен з’явитися також сірий варіант (Titanium Grey).

    Дисплеї Galaxy S9

    Обидва телефони мають закруглений з боків дисплей Super AMOLED з діагоналлю 5,8 дюйма (S9) і 6,2 дюйма (S9 +). Дозвіл в обох випадках становить 1440×2960 ​​пікселів (співвідношення сторін 9: 18,5).

    Смартфони отримають два різних центральних процесора. Варіант, призначений для американського ринку, отримає Snapdragon 845. 8 ядер, причому чотири з них з тактовою частотою 2,6 Ггц. В Європу, в тому числі в Росію, піде варіант з чіпсетом Exynos 9810 – також 8 ядер процесором, але з дещо більш високою частотою. 4 ядра будуть працювати до 2,9 Ггц. Процесор буде підтримувати 4 або 6 Гб оперативної пам’яті (відповідно S9 і S9 +) і 64 Гб внутрішньої пам’яті, з можливістю розширення завдяки картам microSD (до 400 Гб). Характеристики смартфонів будуть топовими не тільки по процесорам.

    Окремо хочеться поговорити про поліпшені камери в S9

    Galaxy S9 камера

    Найбільше зміна в ставленні S8 / S8 + – це поліпшені камери. В обох нових моделях ззаду будуть сенсори на12 Mpix (два в S9 Plus). Об’єктив в S9 і один з об’єктивів в S9 + має змінну діафрагму f / 1,5 і f / 2.4. Друга камера в S9 + має діафрагму f / 2.4.

    Світлі об’єктиви забезпечують високу якість зображення при невеликій кількості світла, в той час як лазерний далекомір і “dualpixel” дозволять швидко і точно зловити фокус. На передній панелі ми знайдемо камеру 8 Мп з автофокусом і об’єктивом f / 1.7.

    Камери зможуть записувати відео 4K 60 fps. А HD якості смартфони зможуть записувати Slow Motion зі швидкістю до 960 кадрів в секунду.

    Samsung S9 Snapdragon 845

    Один розташований на нижній частині корпусу, а інший-над дисплеєм. Також ми можемо розраховувати на сканер райдужної оболонки ока і розпізнавання осіб, а також LTE, Bluetooth 5.0, USB-C і, опціонально, dual SIM.

    Смартфони отримають стереодинаміки.

    Нові флагмани Samsung будуть працювати під управлінням операційної системи Android 8.0 Oreo з інтерфейсом Samsung Experience 9.0, а за доставку енергії будуть відповідати акумуляторні батареї ємністю 3000 мАг (S9) і 3500 мАг (S9 +).

    Розберемо порівняння смартфонів Samsung Galaxy s9 і Samsung Galaxy S9 Plus

    Samsung Galaxy S9 Coral Blue
    Samsung Galaxy S9 + Coral Blue

    У обох смартфонів колір називається Coral Blue. Смартфони буде дуже легко сплутати, а візуальна відмінність між ними полягає в задній кришці. Версія Plus отримала дві камери.



    • інші новини