Жителям Києва розповіли, як місто відзначатиме новорічні свята

    261

    Хоча до Нового року залишилося ще чимало часу, відповідальні за свято в Києві вже діляться подробицями майбутнього торжества і обіцяють городянам незабутні враження.

    Так, стало відомо, що з 19 грудня 2017 го по 14 січня 2018 року в місті стартує масштабна святкова програма «НеоРік на Софії», в рамках якої пройде ряд яскравих заходів. Відзначати Новий рік киянам пропонують на Софійській і Михайлівській площах, а також на Володимирському проїзді.

    Організатори торжества обіцяють зробити акцент на українських традиціях. Вони готуються прикрасити місто гірляндами нового зразка Neo Neon і щодня міняти колір головної ялинки країни. Прикрасять дерево «холодними фонтанами» і ліхтариками. За ялинкою розмістять особливу інсталяцію – імітацію «зоряного неба» з 33-х кілометровій гірлянди.

    На прикрасу інших локацій піде ще 80 км ілюмінації. Для масштабних гулянь організовують криті фуд-корти (2500 кв.м.). На території зимового містечка побудують сучасну сцену, встановлять всілякі арт-об’єкти.

    Організатори заходу також попереджають, що з 29 листопада до 31 січня 2018 року обмежено рух автомобілів уздовж Володимирського проїзду та на вул. Володимирській.



    • інші новини