Сімейні драми: що відомо про життя Еки Згуладзе після відставки – фото

    578

    Эка Згуладзе

    Ека Згуладзе, яка обіймала посаду першого заступника глави МВС, 11 травня 2016 року подала у відставку і виїхала до Франції

    Як передає Politeka, там весь цей час жили її чоловік, відомий тележурналіст і продюсер Рафаель Глюксман, і маленький син Олександр.

    Однак за півтора року, поки Згуладзе працювала в Україні, Рафаель завів роман з відомою у Франції телеведучої Лією Саламі. Ще в наприкінці 2015 року папараці застукали їх, коли вони цілувалися на вулицях Парижа.

    Відомий бізнесмен, який живе у Франції, Омар Арфуш розповів, що у Рафаеля і Лії недавно народилася дитина.

    «Помиритися з Рафаелем у Згуладзе не вийшло. Я особисто знаю Лію, у них з Рафаелем сім’я, любов, буквально минулого тижня народилася дитина », – говорить він.

    Також, за інформацією Арфуша, син Рафаеля і Еки живе з матір’ю.

    «Наскільки я знаю, Згуладзе зараз нічим не займається, і я не уявляю, на що вона живе, адже після розлучення з чоловіком Франція не буде її забезпечувати, вона тут не потрібна. Так, згідно із законом чоловік зобов’язаний виплачувати аліменти на дитину, але ця сума не буде перевищувати € 1,5 тис., Так як суд у нас в таких випадках виходить тільки з потреб дитини, а не з побажань матері. Може, Рафаель сам додасть до цього посібника кілька сотень євро, але не більше, Лія не та жінка, яка дозволить йому великі витрати поза сім’єю або відпустить свого чоловіка до іншої», – розповів бізнесмен.

    Screenshot_9