Realme готує до анонсу швидку магнітну зарядку MagDart

    83

    Очікується, що компанія випустить дві версії MagDart.

    Компанія Realme опублікувала нові тизери власного магнітного бездротового зарядного пристрою під назвою MagDart, який буде спочатку підтримуватися смартфоном Realme Flash, а потім і іншими пристроями.

    Генеральний директор Realme Мадхав Шет (Madhav Sheth) заявив, що MagDart буде на 440% швидшим і тоншим, при цьому він не уточнив, з чим відбувалося порівняння. Але тут все і так зрозуміло: до цього у Realme не було бездротових магнітних зарядних пристроїв. При цьому найпопулярнішим комерційно доступним подібним пристроєм є Apple MagSafe.

    Очікується, що компанія випустить дві версії MagDart: потужність молодшої (тонкої) моделі складе 15 Вт, а старша версія повинна бути на 440% швидше, ніж Apple MagSafe. Нагадаємо, потужність зарядки Apple MagSafe становить 15 Вт. Дана версія буде оснащена системою активного охолодження.

    Смартфон буде Realme Flash буде оснащений зігнутим з боків екраном з отвором для фронтальної камери, а також потрійною основною камерою. Він отримає Qualcomm Snapdragon 888, до 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Смартфон буде працювати під управлінням Realme UI 2.0 поверх Android 11.

    Презентація новинок відбудеться 3 серпня.



    • інші новини