Apple об’єднала Apple TV, HomePod і камеру в одному пристрої

    170

    Цей пристрій містить всі функції Apple TV, такі як перегляд фільмів і серіалів, а також можливості розумних колонок.

    Згідно з останніми повідомленнями, компанія Apple розробляє ТВ-приставку, в яку вбудовані динаміки, а також камера для відеодзвінків.

    Цей пристрій містить всі функції Apple TV, такі як перегляд фільмів і серіалів, а також можливості розумних колонок, включаючи відтворення музики і підтримку голосового помічника Siri. Джерело додає, що компанія збирається схрестити Apple TV і HomePod, а також додати в пристрій камеру.

    У коді бета-версії tvOS 14.5 з’явилася згадка нового покоління приставки Apple TV. Очікується, що Apple TV 6 буде по продуктивності відповідати iPad Pro, при цьому в приставці буде використовуватися однокристальна система Apple A14 Bionic. Також згадується поява підтримки частоти оновлення зображення 120 Гц.

    Очікується, що новий пульт дистанційного керування підтримує нову функцію, яка дозволяє знайти його при втраті. Також велика увага буде приділена ігровим можливостям, тому Apple може випустити спеціальний геймпад для Apple TV.

    Згідно з попередніми заявами, Apple може знизити ціну на Apple TV в листопаді цього року і випустити нову приставку в четвертому кварталі цього року.



    • інші новини