Twitter тестує підтримку 4K-зображень на iOS і Android

    68

    Очікується також покращений інтерфейс відображення картинок, коли не потрібно вибирати видиму область зображення.

    Twitter оголосив про те, що тестує покращений інтерфейс відображення картинок у своїй соціальній мережі. Після кількох розбіжностей з приводу того, як алгоритми сервісу показують зображення, компанія почала шукати нові рішення, щоб показувати в стрічці зображення більшого розміру і вищої якості.

    Тепер при публікації однієї картинки або фотографії в Twitter її розмір буде значно більшим, ніж раніше. Тому у користувачів не виникне проблем з вибором частини зображення, яка буде видимою в загальній стрічці. Крім того, Twitter почне тестувати публікацію зображень в роздільній здатності 4K, щоб користувачі могли ділитися картинками та фотографіями у високій якості. Пізніше вони зможуть публікувати і відеоролики з вищою роздільною здатністю.

    У службі підтримки відзначили, що тестування буде вибірковим, тобто нові можливості по роботі з медіа на початковому етапі з’являться не у всіх. Вибрані користувачі повинні активувати відповідні зміни в налаштуваннях програми в розділі «Використання даних».

    Крім цих змін, в сервісі мікроблогів в найближчі місяці з’являться такі нововведення, як Spaces (аналог Clubhouse) і Super Follow (платна підписка).



    • інші новини