Глава компанії Nothing анонсував прозорі навушники

    89

    Карл Пий дав першу інформацію про те, над чим працює його нова компанія Nothing, і показав концепцію майбутніх пристроїв.

    Колишній керівник і засновник OnePlus Карл Пий (Carl Pei) торік створив технологічний стартап Nothing, який візьметься за виробництво нової екосистеми пристроїв. Першим продуктом компанії повинні стати незвичайні навушники під робочою назвою Concept 1. За словами Карла Пия, вони не тільки показують принципи дизайну і концепцію майбутніх пристроїв бренду Nothing, а й втілюють його прагнення наблизити технології до людей.

    Поки важко щось сказати про майбутні навушники, інформації про них зараз вкрай мало, а всі подробиці тримаються в найсуворішому секреті. Судячи з усього, Карл Пий навмисне створює інтригу, підігріваючи інтерес до першого пристрою своєї нової компанії. На зображенні показаний прозорий навушник з незначним червоним акцентом в центральній його частині. На внутрішній стороні навушника вигравійоване слово «Nothing».

    Як стверджують в компанії, Concept 1 – це заслуга головного дизайнера Nothing Тома Ховарда (Tom Howard), який також входить в команду Teenage Engineering – шведської компанії, що виробляє популярні серед музикантів компактні ретро-синтезатори.

    Concept 1 не є першим поглядом на готовий продукт компанії, презентація якого відбудеться цього літа. За заявою компанії, даний концепт об’єднує деякі принципи дизайну, над якими працює Nothing. Варто очікувати, що справжні бездротові навушники будуть їх дотримуватися, але кінцевий продукт буде виглядати інакше. Серед цих принципів називаються невагомість, легкість і позачасовість. Це означає, що компанія прагне позбутися всього поверхневого і непотрібного, щоб зосередитися виключно на істинній цінності. Крім того, в Nothing вважають, що продукти повинні бути інтуїтивно зрозумілими, а технології знайомі, але не застарілі.



    • інші новини