Що буде у комплекті постачання Oppo Find X3 Lite: свіжі фото

    47

    Видно, що комплект постачання містить блок живлення і зарядний кабель.

    На сайті Slashleaks опублікували фотографії, на якій зображений новий смартфон Oppo Find X3 Lite і комплект його постачання.

    Раніше Oppo опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo рендери Oppo Find X3 Pro і підтвердила, що цей смартфон з «неможливою поверхнею» буде представлений в березні цього року. Нові фотографії підтверджують, що Oppo Find X3 Lite отримає звичний блок камер, який не буде з’єднаний з поверхнею задньої панелі, як у старшої моделі.

    Oppo Find X3 Lite отримає прямокутний блок камери, який буде округлений з боків з різними радіусами. У цьому блоці розташовуються чотири датчики зображення і світлодіодний спалах.

    На жаль, характеристики Oppo Find X3 Lite поки що не повідомляються. Фотографія упакування лише підтверджує, що Oppo Find X3 Lite буде підтримувати мобільні мережі п’ятого покоління, а захисна плівка вказує на те, що дактилоскопічний датчик розташовується під поверхнею дисплея. Також видно, що комплект постачання містить блок живлення і зарядний кабель.

    Інсайдер, який опублікував фотографії, має за плечима понад 1000 різноманітних витоків інформації, які підтверджувалися в 80% випадків, так що йому цілком можна довіряти.



    • інші новини