Huawei передумала: компанія вже не обіцяє оновити Huawei Mate 40 до HarmonyOS в грудні

    70

    «Ми не говорили, що Huawei Mate 40 буде оновлено в наступному місяці».

    На конференції розробників у вересні цього року Huawei представила систему HarmonyOS 2.0, яка в Китаї називається Hongmeng 2.0, і заявила, що вона буде використовуватися в смартфонах.

    Ми вже повідомляли, що Май Юмін (Mai Yumin), віце-президент відділу програмного забезпечення Huawei, заявив, що 16 грудня почнеться бета-тест Hongmeng, а серія Mate 40 буде оновлена першої, проте тепер Huawei опублікувала додаткову заяву.

    Представник Huawei заявив, що при тестуванні HarmonyOS 2.0 пріоритет буде віддаватися пристроям серії Huawei Mate 40, однак він додав наступне: «Ми не говорили, що Huawei Mate 40 буде оновлено в наступному місяці».

    В кінці жовтня цього року доктор Ван Ченлу (Wang Chenglu), президента підрозділу Huawei, що займається розробкою ПЗ, повідомив, що адаптація HarmonyOS 2.0 йде дуже добре, тому початок бета-тестування на смартфонах відбудеться, як і було заплановано, в грудні цього року.

    HarmonyOS 2.0 повинні отримати смартфони Huawei і Honor на таких платформах, як Kirin 9000, Kirin 990 5G, Kirin 990, Kirin 985, Kirin 980, Kirin 820, Kirin 810 і Kirin 710. Першими нову операційну систему отримають пристрої з EMUI 11.



    • інші новини