iPhone 12 mini не стане законодавцем моди на компактні смартфони

    131

    Не варто чекати, що вихід iPhone 12 mini викличе сплеск появи компактних моделей.

    13 жовтня Apple представила відразу чотири нових iPhone 12 і вперше в лінійці флагманів з’явилася mini-версія. Є ті, хто переконаний, що саме iPhone 12 mini стане найпопулярнішим пристроєм нової серії. Серед причин того, що він може стати хітом продажів називають компактність, потужність, непогані камери і, звичайно ж, не найвищий серед побратимів цінник.

    iPhone 12 mini явно припаде до душі шанувальникам компактних рішень і багато аналітиків вже говорять про те, що новинка стане об’єктом для наслідування і цілий ряд виробників смартфонів побажають випустити свої компактні моделі. Але відомий і авторитетний техноблог Digital Chat Station заявив про те, що розраховувати на масовий прихід Android-смартфонів з невеликими дисплеями не варто.

    Але майже напевно знайдуться ті, хто все ж таки зважиться випустити свій компактний мобільник. Так, є вагомі підстави вважати, що Redmi готується вивести на ринок смартфон з невеликим дисплеєм. Але коли це може статися, невідомо.

    І справа навіть не в тому, що зараз мода на «лопати». Щоб налагодити випуск компактних пристроїв виробникам необхідно перенастроювати складальні лінії на випуск таких рішень. А це додаткові витрати, піти на які цілий ряд виробників не готові. Аналітики вже говорять про те, що випуск iPhone 12 mini влітає Apple в копієчку, а все через дорожнечу компонентів. Так, 5,4-дюймовий дисплей смартфона є одним з найдорожчих компонентів.

    Джерело: gizmochina



    • інші новини