Вийшла Fitbit OS 5.0. Які пристрої отримають нову операційну систему

    214

    Компанія додала, що не планує випускати ОС для старих пристроїв.

    Ще в серпні Fitbit випустила кілька пристроїв, що носяться, включаючи Fitbit Versa 3, Sense і Inspire 2. Під час запуску компанія пообіцяла запропонувати користувачам нові можливості за допомогою програмного забезпечення.

    Тепер Fitbit почала постачання Sense і Versa 3. Обидва розумних пристрої постачаються з останньою версією Fitbit OS 5.0. П’ята версія фірмового програмного забезпечення вносить деякі серйозні зміни в навігацію і призначений для користувача інтерфейс. Тепер користувачі будуть проводити пальцем зліва направо, щоб перейти на крок назад, замість кнопки «Назад». Кнопка «Назад» тепер повертає вас назад до циферблату. Крім цього, розміри елементів призначеного для користувача інтерфейсу також змінені, щоб зробити управління простішим. Наприклад, тепер буде простіше натискати на цілі під час руху або бігу.

    Fitbit OS 5.0 також пропонує новий системний шрифт Raiju, який розроблений таким чином, щоб текст ефективно використовував простір. Розробникам необхідно буде внести деякі зміни в свої додатки, щоб вони відповідали новому дизайну. Fitbit випустила новий SDK 5.0 для розробників додатків.

    Fitbit OS 5.0 сумісна тільки з новим обладнанням. Це означає, що тільки нові Fitbit Versa 3 і Sense отримають нову операційну систему.



    • інші новини