Годинники Apple Watch поламалися після установки watchOS 7. Пропали дані GPS

    107

    Всі користувачі, які зіткнулися з цією помилкою, підтвердили, що вона проявилася після поновлення до watchOS 7.

    Як повідомляє 9to5Mac, різні користувачі Apple Watch скаржаться на проблему, яка виникла після установки нової прошивки watchOS 7. Йдеться про втрату даних GPS.

    У повідомленнях користувачів йдеться, що під час запису даних годинники фіксують лише початкову точку. Наскільки масштабною є проблема, поки невідомо, але повідомлення продовжують регулярно з’являтися. Всі користувачі, які зіткнулися з цією помилкою, підтвердили, що вона проявилася після поновлення до watchOS 7.

    Деякі користувачі повідомляють, що при використанні Apple Watch без iPhone для запису вправ дані GPS-маршруту відсутні. Співробітник Apple запропонував користувачам, які повідомили про проблему, закрити всі відповідні налаштування конфіденційності, але це не усунуло баг.

    Поки що відомо, що ця проблема зачіпає користувачів годинників Apple Watch Series 3, 4 і 5, які підтримують оновлення watchOS 7. Деякі користувачі говорять, що Apple повідомила їм, що це проблема з додатком Strava, але інші кажуть, що і в інших додатків така ж проблема.

    За повідомленнями деяких користувачів, відключення і повторне сполучення годинників розв’язує проблему. Однак інші користувачі вважають, що це посилить проблему, оскільки ви можете втратити всі існуючі дані.



    • інші новини