Представлений ноутбук Chuwi Corebook Pro зі 100-відсотковим охопленням колірного простору sRGB

    83

    Ноутбук буде працювати під управлінням Windows 10, ціна поки не повідомляється.

    Китайський виробник планшетів і ноутбуків Chuwi оголосив, що компанія готується випустити ноутбук Chuwi Corebook Pro, який змінить на ринку модель Chuwi Corebook, випущену в 2017 році.

    За словами розробників, Corebook Pro «запропонує фантастичний дизайн і відмінну продуктивність». Він підійде не тільки для офісної роботи, а й для розваг, і дизайну. Його екран має діагональ 14 дюймів при роздільній здатності 2560х1440 пікселів, він характеризується 100-відсотковим охопленням колірного простору sRGB. IPS-матриця пропонує широкий кут огляду.

    Маса ноутбука становить 1,53 кг, його габарити рівні 36,2х24,2х1,59 см. Об’єм оперативної пам’яті складає 8 ГБ, ноутбук оснащений твердотілим накопичувачем на 256 ГБ. Передбачений слот для збільшення пам’яті.

    Ємність акумуляторної батареї становить 36,5 Вт•год, її має вистачати на 9 годин роботи без підзарядки. В оснащення увійдуть роз’єми MicroHDMI, USB 2.0 Type-A. USB 3.0, слот для карт пам’яті MicroSDXC і роз’єм 3,5 мм для підключення навушників. Також в наявності стереодинаміки.

    Джерело: ixbt.com