Motorola представила недорогий смартфон Motorola One Fusion

    1008

    Смартфон вже пропонується за ціною 250 доларів.

    Компанія Motorola представила новий доступний смартфон Motorola One Fusion, який є спрощеною версією раніше анонсованого Motorola One Fusion+.
    Motorola One Fusion оснащений екраном діагоналлю 6,5 дюйма роздільною здатністю HD+ з каплевидним вирізом, в якому розташовується фронтальна камера роздільною здатністю 8 Мп. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 710, він отримав 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ розширюваної флеш-пам’яті.

    На задній панелі телефону розташовані чотири камери, роздільна здатність головного датчика зображення становить 48 Мп. Ширококутова камера має роздільну здатність 8 Мп. Додатково встановлено макрокамеру на 5 Мп і 2-мегапіксельний датчик глибини сцени. Ззаду також розташовується сканер відбитків пальців. Є спеціальна кнопка для запуску персонального помічника Google Assistant.

    Motorola One Fusion комплектується акумулятором ємністю 5000 мАг, якого повинно вистачати на два дні роботи. Телефон з коробки працює під управлінням Android 10 з My UX, це новий призначений для користувача інтерфейс Motorola.

    Джерело: ixbt.com