Запасайтесь терпінням. iPhone 12 затримується все більше

    42

    Ще в березні висловлювалися припущення, що запуск iPhone 12 могли відкласти на наступний рік.

    Згідно з новою інформацією, опублікованою виданням Nikkei Asian Review, масове виробництво iPhone 12 затримається на термін від чотирьох тижнів до двох місяців через проблеми, викликані зупинками заводів і відсутність достатньої кількості робочої сили на тлі пандемії коронавірусу.

    Apple робить все можливе, щоб скоротити цю затримку. За останніми даними, масове виробництво може стартувати на початку жовтня цього року. Однак це не найгірший сценарій, тому що ще в березні висловлювали припущення, що запуск iPhone 12 могли відкласти на наступний рік.

    Постачальник Apple компанія Broadcom також стверджує, що нові смартфони iPhone будуть представлені з затримкою в кілька тижнів і надійдуть у продаж цієї осені, але пізніше, ніж звикли шанувальники. Так що, схоже, що охочим придбати iPhone 12, доведеться запасатися терпінням.

    Раніше повідомлялося, що американський технічний гігант відвантажить 30-40 мільйонів смартфонів iPhone 12 в цьому році. Тепер же прогноз був урізаний вдвічі, до 15-20 мільйонів одиниць в 2020 році.

    За останніми даними, нові смартфони iPhone не будуть комплектуватися зарядними пристроями та навушниками. Ця зміна політики піде на користь упакуванню для смартфонів, яке стане «тоншим» і «вишуканішим»…

    Джерело: ixbt.com