50-доларові розумні годинники Realme Watch надходять у продаж

    2920

    Сьогодні вони виходять в Індії, а через пару тижнів з’являться в Європі.

    Сьогодні в продаж на території Індії надходять перші розумні годинники компанії Realme, які отримали назву Realme Watch. Пристрій пропонується за ціною 52 долари.

    Також недавно виробник оголосив про те, що Realme Watch надійдуть в продаж на території Європи вже зовсім скоро, а саме 22 червня. Вони будуть продаватися в європейському регіоні за ціною 55 євро.

    Перші розумні годинники компанії отримали екран квадратної форми діагоналлю 1,4 дюйма роздільною здатністю 320х320 пікселів. Щільність пікселів становить 323 пікселі на дюйм. Справа на корпусі знаходиться фізична кнопка управління.

    Realme Watch можуть відстежувати частоту серцевих скорочень в режимі 24/7, а також визначати рівень насичення киснем крові (SpO2). Вони зможуть визначати 14 видів фізичних вправ, зв’язок зі смартфоном здійснюється через модуль Bluetooth 5.0. Realme Watch можуть відображати дату, час, прогноз погоди, повідомлення додатків, інформацію про дзвінки й повідомлення. За допомогою годинника можна управляти музичним плеєром, а також спускати затвор камери.

    Годинники є захищеними від пилу і вологи (IP68), для них будуть доступні понад 100 тем, які дозволяє персоналізувати пристрій. Крім того, будуть доступні змінні ремінці за ціною 6,5 доларів.

    Джерело: ixbt.com