Знову Qualcomm: доступний OnePlus Z засвітив характеристики в Geekbench

    169

    OnePlus вирішила повернутися до бюджетних смартфонів. Новий доступний апарат отримає процесор Qualcomm, а не MediaTek, як вважалося раніше.

    У представленого п’ять років тому OnePlus X нарешті з’явиться спадкоємець. На швидкий вихід нового бюджетного смартфона під брендом OnePlus не так давно натякнув засновник і глава компанії Карл Пий (Carl Pei). Новинка вже засвітила свої ключові характеристики в бенчмарку Geekbench, не чекаючи офіційного анонсу.

    На сайті Geekbench помічений якийсь смартфон OnePlus AC2003. На думку наших закордонних колег з GSMArena, під цим модельним номером ховається той самий бюджетний OnePlus Z. Він набрав 612 очок в одноядерному режимі і 1955 очок в багатоядерному. Крім результатів тесту в базі даних бенчмарку вказані і деякі специфікації новинки.

    Попри чутки, в цей раз OnePlus не стала зраджувати Qualcomm і віддала перевагу восьмиядерному чипу Qualcomm Snapdragon 765G з тактовою частотою 1,8 ГГц. Компанію йому складають 12 ГБ оперативної пам’яті. Управляє смартфоном мобільна операційна система Android 10. Поверх неї, швидше за все, буде встановлений фірмовий інтерфейс Hydrogen OS. Цікаво, що раніше джерела приписували OnePlus Z чипсет Dimensity 1000 від MediaTek, який допоміг би знизити собівартість.

    Планувалося, що запуск OnePlus Z відбудеться у квітні, але через епідемію коронавірусу компанія відклала його анонс. Тепер очікується, що полегшену версію OnePlus 8 покажуть в липні. Це буде смартфон з потрійною основною камерою і більш скромними характеристиками, ніж у старших братів. З чуток, OnePlus встановить в новий апарат плоский AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц і невеликим вирізом зверху під фронтальну камеру.



    • інші новини