Новий унікальний Poco. Наступний смартфон компанії не буде копією уже наявної моделі Xiaomi

    114

    Але не факт, що це буде флагман.

    Смартфон Pocophone F1 свого часу виявився дуже популярним. Нормальний акумулятор, топова платформа і гідна камера при мінімальній ціні – ось причини успіху пристрою.

    Poco X2, який ми отримали нещодавно, не можна назвати наступником першої моделі. По-перше, це зовсім не флагман, а по-друге, це не оригінальна модель, а всього лише версія Redmi K30 для ринку Індії, де вона до того ж коштує більше, ніж оригінал в Китаї.

    Poco F2, згідно з чутками, може бути версією Redmi K30 Pro. Однак чи буде? Відомий інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) розповів, що бачив прототип смартфона Poco, і виглядав той унікально. Тобто якась із нових моделей Poco, мабуть, буде являти собою оригінальний апарат, а не клон якогось китайського смартфона Xiaomi або Redmi. Чи варто сподіватися, що таким буде саме Poco F2, поки неясно.

    Нагадаємо, ситуація з доступними флагманами ускладнюється тим, що SoC Snapdragon 865 дуже дорога, тому що продається виключно разом з модемом Snapdragon X55. А сам факт наявності модему 5G призводить до того, що виробники повинні додатково витратитися на реалізацію антен, що також дорожче, ніж у випадку з модемами 4G.

    Так що поки більш ймовірний варіант, що той самий унікальний смартфон Poco не буде новим флагманом.

    Джерело: ixbt.com

     



    • інші новини