Фото першого зовнішнього накопичувача для Sony PlayStation 5

    167

    Patriot Gaming представила ігровий SSD.

    Компанія Patriot Memory проанонсувала під брендом Viper Gaming зовнішній твердотілий накопичувач PXD PCIe M.2 до ігрової виставці PAX East 2020.

    На думку експертів, це перший представлений публіці весняний накопичувач для ігрової приставки нового покоління Sony PlayStation 5.

    PAX East 2020 пройде з 27 лютого по 1 березня в Бостоні. Під час виставки Patriot дозволить ґеймерам протестувати накопичувач з приставкою PlayStation 4 і відеогрою Marvel Spider-Man. Ця ж гра використовувалася раніше Sony для демонстрації швидкісного завантаження PlayStation 5. Нова демонстрація на виставці повинна в черговий раз підігріти інтерес публіки до і так гаряче очікуваної PlayStation 5.

    Patriot PXD M.2 PCIe отримав інтерфейс USB 3.2 Type-C. Він буде доступний у версіях об’ємом від 512 ГБ до 2 ТБ. У накопичувачі використовується контролер Phison E13T, що забезпечує швидкість читання і запису до 1 ГБ/с.

    Приставка PlayStation 4 не зможе реалізувати всі можливості PXD через обмеження інтерфейсу USB 3.1 1 Type-A. З нею накопичувач зможе видавати приблизно 62% своєї максимальної швидкості. У PlayStation 5 таких обмежень не очікується.

    Джерело: ixbt.com