Прем’єру Oppo Find X2 перенесли на іншу дату

    110

    Коронавірус став непереборною проблемою для MWC 2020 і в підсумку виставку скасували. Компанія Oppo була серед тих, хто планував використовувати майданчик виставки для анонсу свого іміджевого смартфона Find X2. Подейкують, що до створення цієї моделі причетна компанія Pixelworks, яка спеціалізується на створенні дисплеїв і пристроїв для оптимізації відео.

    Анонс був призначений на 22 лютого і не дивлячись на скасування виставки очікувалося, що компанія тільки змінить формат заходу з офлайн на онлайн, але дата релізу залишиться незмінною. Але в підсумку Oppo вирішила відкласти прем’єру на 6 березня. Що стало причиною перенесення дати презентації, не повідомляється.

    За попередньою інформацією Oppo Find X2 повинні оснастити чипом Snapdragon 865, мінімум 8 Гб оперативної пам’яті, флеш-модулем на 256 Гб, акумулятором ємністю 4096 мАг з підтримкою швидкої 60-ватної зарядки.

    Основна камера повинна складатися з трьох датчиків і роль головного буде відведена новітньому сенсору Sony IMX689 на 48 Мп. А ще буде 6,5-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

    Крім флагмана компанія повинна представити свої смарт-годинники, а також не виключений міжнародний реліз серії Oppo Reno 3. Також, можливо, в рамках презентації компанія розповість про свої плани створити фірмовий чип.

    Джерело: phoneradar



    • інші новини