Названа дата презентації Android 11. Квиток на захід коштуватиме 1150 доларів

    139

    Побувати на презентації Android 11 можна за ціною від 375 до 1150 доларів.

    Компанія Google офіційно повідомила про те, що її щорічна конференція для розробників Google I/O 2020 пройде з 12 по 14 травня в Маунтін-В’ю, Каліфорнія.

    Також було оголошено, що ціна вхідного квитка становить 1150 доларів США. Він дозволить власникові відвідувати захід протягом трьох днів, але при цьому за проживання гості повинні платити самі. Академічний квиток коштує 375 доларів, за нього захід можуть відвідати студенти і викладачі.

    Найбільш привабливою частиною цієї конференції стане офіційний анонс операційної системи Android 11, на якому Google познайомить світ з новими функціями цієї ОС. Пару днів назад Google випустила Developer Preview-версію Android 11, однак це ще не бета-версія. Вона призначена виключно для первинного ознайомлення.

    В Android 11 будуть враховуватися численні форми екранів і вирізів під камери, екрани-водоспади, будуть додані нові функції спливаючих повідомлень, одноразові дозволи для визначення місця розташування, доступу до мікрофона і камери. Водночас з’явиться новий жест Motion Sense, який дозволить припиняти музику.

    Джерело: ixbt.com