Наскільки запізняться смартфони лінійки Samsung Galaxy S20 і точна ціна Galaxy S20 Ultra

    81

    Головний редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach) продовжує зливати в мережу інформацію про флагманську лінійку смартфонів Samsung Galaxy S20.

    За даними джерела, смартфони Samsung Galaxy S20 затримаються зі стартом продажів не настільки сильно, як повідомлялося раніше. Наприклад, в США Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 +, S20 Ultra надійдуть у продаж в першу п’ятницю березня, тобто 6 березня.

    Це на тиждень раніше передбачуваного європейського запуску 13 березня. Початок прийняття попередніх замовлень повинен бути присвячений до анонсу на заході 11 лютого. На смартфони будуть відразу встановлені фабричні захисні плівки.

    Також Вайнбах повідомив, що преміальна модель Galaxy S20 Ultra буде продаватися за 1300 доларів. Для молодших моделей ціна повинна стартувати від 850 доларів.

    Ще одна цікава подробиця — захист від води та пилу на рівні IP68, при цьому виробник заявить стійкість для занурення на глибину до 5 метрів. Для порівняння, для торішніх Galaxy S10 виробник обіцяє нешкідливе перебування в прісній воді на глибині до 1,5 метрів протягом до 30 хвилин.

    Джерело: Max Weinbach



    • інші новини