Унікальна розкладачка Motorola Razr з гнучким екраном вже доступна для замовлення

    8634

    Продажі почнуться 6 лютого.

    Компанія Motorola, що входить до складу китайської Lenovo, відкрила перше прийняття попередніх замовлень на відроджену легендарну розкладачку Motorola Razr.

    Motorola анонсувала Razr з гнучким екраном в листопаді і планувала почати продажі в кінці 2019 року. Однак випуск інноваційної моделі довелося відкласти. І ось, очікування підійшло до кінця.

    Першим попередні продажі Motorola Razr відкрив американський оператор Verizon. Смартфон оцінили у 1499,99 долара (без контракту з помісячною абонентською платою). Найближчим часом можна очікувати й європейського запуску.

    Motorola Razr оснащений гнучким екраном Flex View p-OLED діагоналлю 6,2 дюйма зі співвідношенням сторін 21:9 і роздільною здатністю 2142×876 пікселів, допоміжним зовнішнім дисплеєм діагоналлю 2,7 дюйма, сканером відбитків пальців в кнопці під екраном, з камерами на 16 Мп і 5 Мп, акумулятором ємністю 2510 мАг.

    В основі лежить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 710, 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. На смартфон встановлена операційна система Android 9.0 Pie.

    Джерело: Verizon