Sony готує 5G флагман з OLED дисплеєм на 4К

    82

    Прийшло повідомлення, що Sony хоче здивувати всіх випуском смартфона, який буде мати OLED-дисплей на 4К і запропонує підтримку мереж п’ятого покоління. Це буде флагманський пристрій на базі Snapdragon 865 з модемом Snapdragon X55. Очікується, що новинку повинні представити на виставці MWC 2020 року, де японська компанія проведе свій прес-захід 24 лютого.

    Можливо, мова йде про Sony Xperia 5 Plus і саме він стане першим у світі 5G-смартфоном, що має дисплей з такою високою роздільною здатністю. Правда, з назвою новинки немає чіткої визначеності, є чутки, що новий флагман можуть назвати Xperia 0, Xperia 1.1 або Xperia 1 Premium.

    Раніше в мережі з’являлася інформація, що ця модель отримає екран діагоналлю 6,6 дюйма зі співвідношенням сторін 21:9. Від смартфона варто чекати герметичний корпус із захистом по класу IP68, модуль NFC і підтримку технології швидкої зарядки.

    Для основної камери могли приготувати чотири датчики, один з яких повинен бути на 48 Мп або 64 Мп. Допомагати йому буде ширококутний модуль на 12 Мп, телеоб’єктив на 12 Мп і ToF-камера. Передбачається, що тильна камера зможе писати відео у форматі 4К. У плані ціни нас орієнтують на цінник понад $850.

    Джерело: news.mydrivers



    • інші новини