Oppo придумала оригінальну «місячну» камеру в смартфоні

    226

    Круглі і прямокутні, квадратні і в формі ромба, з датчиками, розташованими по горизонталі або по вертикалі — як тільки виробники не обіграють оформлення основної камери. Як не крути, але навіть в тому, як виглядає тильний модуль, виробники хочуть виділитися і принести свою «новацію».

    За оригінальне обігрування з місцем розташування датчиків на задній панелі взялася і компанія Oppo. У мережі з’явилася патентна документація, яка містить ескіз смартфона з багатомодульною тильною камерою. Судячи з усього, при її створенні дизайнери та інженери надихалися місяцем. Винахідники вирішили розмістити три датчики зображення і світлодіодний спалах в формі півмісяця.

    Ще більшої схожості з небесним світилом додає круглої форми область, розташована вище. Сказано, що вона послужить для виведення повідомлень і анімованих піктограм або картинок.

    Майже всю лицьову панель займає дисплей і тут немає ніяких вирізів під фронталку. Можливо, компанія розраховує вбудувати її в висувний блок або ескіз відображає вже рух в сторону реалізації підекранної селфі-камери.

    Нагадаємо, що це лише патент і немає розуміння, чи входить в плани компанії випуск комерційного варіанту такого мобільника.

    Джерело: news.mydrivers



    • інші новини