Кращий камерофон року надійшов у продаж

    42

    За версією DxOMark конкурентів його фронтальній камері просто немає.

    Французькі експерти організації DxOMark визнали фронтальну камеру смартфона Huawei Nova 6 5G кращою у світі, і для любителів селфі нарешті з’явився шанс придбати цей смартфон: в Китаї стартують продажі новинки.

    Якщо до цього Nova 6 і Nova 6 5G були доступні тільки за попереднім замовленням, то відсьогодні в Китаї їх можна купити відразу, без тривалих періодів очікування. Причому при покупці відразу дають невелику знижку ($7), також можна придбати смартфон і на виплат на 12 місяців. З огляду на загальну любов нації до Huawei, досить привабливі фінансові програми та святковий період, вже завтра компанія може рапортувати про великий успіх Nova 6 і Nova 6 5G у споживачів.

    Ціни були оголошені раніше, і вони не змінилися. Nova 6 запропонований в єдиній конфігурації з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті за $455. Nova 6 5G запропонований у двох версіях: з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті за, відповідно, $540 і $600.

    Нагадаємо, обидві моделі побудовані на SoC Kirin 990, оснащені здвоєними передніми камерами роздільною здатністю 32 і 8 Мп, а також основними камерами з датчиками на 40, 8 і 8 Мп. Ємність акумуляторів в обох випадках трохи перевищує 4000 мАг.

    Також віднині став доступний найбільший пристрій Huawei під управлінням операційної системи HarmonyOS.

    Джерело: MyDrivers



    • інші новини