Xiaomi Mi Max – все. Керівництво компанії підтвердило закриття лінійки

    843

    Генеральний менеджер бренду Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) заявив, що Xiaomi остаточно припинила роботу над смартфонами серії Mi Max. Про це повідомляє портал Gizmochina.

    Головною фішкою цих пристроїв був розмір і выдповыдно автономність – це були величезні довгограючі фаблети. Всього їх вийшло три: Mi Max, Mi Max 2 і Mi Max 3. Кожен був одним з найбільших смартфонів свого часу.

    Основна причина згортання серії здається цілком очевидною – пристрої Mi Max просто не вписується в реорганізовану продуктову лінійку смартфонів Xiaomi/Redmi. Про це ж говорилося раніше, коли з’явилися перші повідомлення про закриття декількох напрямків.

    Сьогодні великі дисплеї і ємні акумулятори мають багато смартфонів, тому дистанціювати новинки Mi Max було б складно. Щоб вони сильно відрізнялися від найближчих аналогів, Xiaomi довелося б збільшити екран до 7 дюймів і більше, зробивши з них мало не планшети. Однак попит на такі гаджет невисокий, що ставить під сумнів успішність всієї лінійки в цілому.

    Незважаючи на те, що повідомлення про згортання серії Mi Max надійшло від керівництва, є шанс, що на цьому історія лінійки не закінчиться. Адже точно так само влітку говорилося про закриття Mi Note, проте в листопаді вийшли Mi Note 10 і Note 10 Pro.



    • інші новини