5000 мАг, квадрокамера і Snapdragon 665. В Європі виходить сильний конкурент Redmi Note 8 Pro

    71

    Продажі розпочнуться 27 листопада.

    Realme поступово виходить на ринок Європи. В цьому регіоні вже був представлений флагманський смартфон, а тепер в Європі виходить доступний Realme 5.

    Realme 5 надходить у продаж в Європі за ціною 159 євро, за які ви отримуєте 4 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пмяті. Це не так вже й погано, якщо врахувати, що та ж версія продається в Індії за 139 євро. Телефон буде доступний у кольорах Crystal Blue і Crystal Purple.

    Смартфон отримав 6,5-дюймовий дисплей роздільною здатністю HD+. Він побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 665 і оснащений акумуляторною батареєю ємністю 5000 мАг.

    На задній панелі розташовані чотири камери: основний датчик на 12 Мп з діафрагмою F/1,8, надширококутна камера на 8 Мп, портретна камера роздільною здатністю 2 Мп і 4-мегапіксельна макро-камера.

    Realme 5 має вбудований сканер відбитків пальців, підтримку Dual-SIM і окремий слот для карт MicroSD. Він працює під управлінням Android 9 Pie з оболонкою ColorOS. В оснащення входять роз’єми MicroUSB і 3,5 мм для підключення навушників, а також модуль Bluetooth 5.0.

    Джерело: Gizmochina



    • інші новини