Xiaomi планує випустити свій складний RAZR з гнучким дисплеєм

    125

    Кілька років мережею ходили чутки, що Motorola випустить RAZR нового покоління, який буде виконаний в корпусі, що розкладається з гнучкою матрицею. Нарешті цей день настав, і сьогодні оновлена Motorola RAZR була представлена.

    Варто відзначити, що це перший смартфон з гнучким дисплеєм, виконаний у форм-факторі розкладачки. Як довго він буде утримувати титул єдиного в своєму роді з такою конструкцією, невідомо. Були припущення, що аналогічним чином буде виконаний Samsung Galaxy W20 5G, але в підсумку виявилося, що ми побачимо одну з версій Galaxy Fold.

    Можливо, свою розкладачку з гнучкою панеллю випустить Xiaomi. Принаймні, така ідея з’явилася в головах інженерів компанії і вже оформлений відповідний патент на такий пристрій.

    Патентна документація вказує на те, що однією з особливостей смартфона повинен стати внутрішній гнучкий дисплей, що складається по горизонталі на 180 градусів. На зовнішній стороні є додатковий невеликий екран, на який, швидше за все, буде виводитися інформація про час, дату, вхідні дзвінки та повідомлення.

    Вище гнучкої матриці є невеликий відступ, куди вмонтують динамік, фронтальну камеру і індикатор повідомлень. Основна камера пропонує два датчики зображення.

    Якщо такий пристрій Xiaomi вийде, то точно не зараз. На даному етапі смартфони з гнучкими екранами коштують дорого, сама технологія не доведена до досконалості і зараз у компанії на порядку денному довести до розуму Xiaomi Mi MIX Alpha.

    Джерело: Gizmochina



    • інші новини