World of Warcraft вийде на … смартфонах Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro

    87

    Redmi x World of Warcraft – несподівана колаборація.

    Компанія Redmi продовжує готувати громадськість до анонсу своїх флагманських смартфонів Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, практично щодня примудряючись здивувати публіку несподіваними новинами.

    Так, наприклад, сьогодні був опублікований наступний тизер, на якому нам показують лист, направлений з Азерота і адресований смартфонам Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro. Азерот — це фентезійний світ, в якому розгортаються події популярної онлайнової гри World of Warcraft. Ця гра має 15-річну історію і десятки мільйонів фанатів по всьому світу.

    Дослівно перекласти лист з китайської дуже складно, але там є згадка Азерота, честі, легенд і можливості вступити в Альянс. У всесвіті World of Warcraft Альянс є однією з двох сильних фракцій, яка бореться з Ордою.

    У зв’язку з цим випуск кнопкового геймпада і, можливо, інших ігрових аксесуарів для Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro здається цілком логічною ідеєю.

    Нагадаємо, сьогодні Redmi почала активно рекламувати Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro як ігрові смартфони, опублікувавши порівняння Helio G90T з Kirin 810 і Snapdragon 710.