MIUI 11 отримає нову технологію, якій немає рівних

    2453

    Найпростіший спосіб зв’язатися з будь-ким – зателефонувати йому на номер телефону, тому що за рахунок цього можна максимально швидко донести або навпаки отримати будь-яку інформацію. Проте, говорити може бути далеко не завжди зручно. Втім, більше це не привід для того, щоб не використовувати голосовий зв’язок. Справа в тому, що китайська корпорація Xiaomi запустила спеціальну нову технологію, яка стане доступна всім бажаючим в прошивці MIUI 11. Вона, а включити її стане можливим одним дотиком, зможе автоматично переводити голос абонента в текст.

    Простіше кажучи, коли співрозмовник щось говорить, вся ця інформація в режимі реального часу відображається на екрані. За допомогою вбудованого в прошивку MIUI 11 голосового помічника виявиться можливим писати текст у відповідь, а віртуальний асистент в рамках телефонної розмови озвучить написані відомості. Коли на смартфон Xiaomi надійде вхідний дзвінок, користувач зможе зрушити спеціальний перемикач на екрані виклику, слідом за цим персональний помічник почне переводити мова в текст, а також він зможе відповідати голосом за свого власника, повністю повторюючи написане ним на телефоні.

    Презентація прошивки MIUI 11 для смартфонів Xiaomi і Redmi відбудеться вже 5 вересня 2019 року, тобто досить скоро. Потім, через якийсь час, вона вийде для ряду флагманських моделей, а всього оновляться до неї близько 40 моделей, але деякі з таких можуть отримати апдейт у вигляді фінальної стабільної версії тільки на початку 2020 року, або ж навіть пізніше. Функція автоматичного переведення голосу абонента в звичайний текст – це одне з нововведень, які буде містити в собі нова операційна система від китайських розробників, які займаються її створенням вже майже цілий рік.



    • інші новини