Гаджети, про існування яких ви не здогадувалися

259

Деякі представлені в нашому топі технологічні новинки вже надійшли в продаж, але є й ті, що очікують закінчення збору коштів на краудфандінговому майданчику.

Quirky Egg Minder2Z9A6763_940x470

Корисніша і цінна річ в будинку. Лоток для яєць з підключенням до вашого смартфону! Ви коли-небудь задавалися питанням, навіщо лотку для яєць Wi-Fi?А все елементарно просто: інновація синхронізується з вашим смартфоном, після чого ви отримуєте повідомлення про те, що продукт скоро закінчиться або ж буде непридатний для вживання. Потрібна річ, беремо не замислюючись, тим більше, що ціна всього лише 13 доларів!

 

Hidrate Sparkbutilochka

У цій «розумній» пляшці немає нічого такого, що могло б вас здивувати. За рахунок синхронізації зі смартфоном, ви можете спокійно гуляти, насолоджуючись прекрасними літніми днями, а пляшечка дасть знати, коли вам буде загрожувати зневоднення. Як тільки ви втамуєте спрагу, пляшечка забарвиться в колір блакиті, всього 55 доларів – і вона ваша!

 

Hatch Baby Smart Changing Padpelenalka

Досить корисна річ – тямущий пеленальний столик. Гаджет допомагає не тільки стежити за вагою дитини, а й радить з приводу кращих підгузників і інших дитячих прімудростей. Крім цього, гаджет оформлює статистику і відправляє її на ваш смартфон, після чого ви вільно можете показати її вашому педіатру. Вартість інновації – 250 доларів.

 

Onvi ProphixProphix_5

А це найрозумніша з усіх зубних щіток. Окрім презентабельного дизайну ізвичайно ж, синхронізації зі смартфоном , пристрій показує вам фото і відео, відзняті гаджетом, підчас чищення зубів. Між іншим, камера в зубній щітці – 10 мегапікселей, що досить непоганотому, якщо ваш телефон раптом розрядиться, не переймайтесь, сміливо діставайте зубну щітку, фотографії вийдуть нічим не гірші. Вартість цього винаходу – 400 доларів.

 

HapiForkvilka

Важлива особливість цієї дивовилки полягає у відсутності  WiFi, але присутності Bluetooth! кщо  випочинаете  зашвидко їсти, пристрій починає сильно вібрувати, натякаючи на те, що варто збавити оберти. Чи варто платити 70 доларів за цю річ, сказати важко,але варто відмітити, що виглядає вона гарно!

 

Oombrellaoombrellaphotos-9

Якщо ви забудькуваті і часто губите свої речі, ця чудо-парасолька для вас! Варто її забути і через кілька хвилин прийде повідомлення про її місцезнаходження, що дуже корисно.

 

Brita Infinity WiFi Connected Pitcherfiltr

Дуже потрібний, самостійний і в той же час турботливий фільтр для води! Крім того, що він стежить за тим, в якому стані картриджі, пристрій сам зайде в Інтернет і замовить змінні фільтри, якщо ті вже необхідно змінювати. Дбайлива річ, одним словом. Вартість уточнюється.

 

Джерело: weloveua



• не пропусти