Довгі вихідні: небанальне 8 Березня

364

Попри зимові пейзажі за вікном, на календарі уже весна, тому мріється про тепле сонечко та легкий одяг. Традиційно початок весни асоціюється з 8 Березня. Ми подумали, що про те, з ким його зустрічати, ви самі здогадаєтесь, а от де — можна й підказати, тому разом з Doba.ua підібрати найкращі варіанти відпочинку у Києві.

СмакоБум на ВДНГ

8-10 березня на території Національного комплексу «Експоцентр України» відбудеться гастрономічний фестиваль «Смакобум». Гурмани, ласуни, прихильники здорового харчування та просто поціновувачі української кухні матимуть змогу спробувати автентичні українські страви та делікатеси. На фестивалі функціонуватиме ярмарок екологічних продуктів, де будуть представлені товари фермерських господарств з різних куточків України, проводитимуться різноманітні майстер-класи для дорослих та дітей, працюватиме розважальна зона.

Місце: ВДНГ, просп. Ак. Глушкова, 1.
Час: з 11:00 до 19:00.
Вхід вільний.

Весняний шопінг з Всі.Свої

10-11 березня проходитиме новий маркет весняної колекції одягу та аксесуарів від українських дизайнерів. Відвідувачі матимуть змогу не лише ознайомитись з модними тенденціями нового сезону та оновити свій гардероб, але й доповнити його різноманітними аксесуарами, оскільки організатори виділили окремий поверх саме для них. Гарний настрій в оточенні модного вбрання вам гарантований.

Місце: вул. Десятинна, 12
Час: з 10:00 до 20:00.
Вхід вільний.

Святковий stand-up вечір

Найкращий подарунок – хороші емоції. 8 березня організатори Великого святкового концерту у Малій Опері пропонують зарядитись ними під час виступів найкращих стендап-коміків столиці Наталії Гаріпової, Романа Міщерякова, Павла Острікова та Артура Петрова.

Місце: Мала Опера, вул. Дегтярівськка, 5
Час: 20:00
Вартість: 129-349 грн.

Міжнародний флешмоб #GlobalShevchenko

Ті, хто любить укрліт, точно пам’ятають, що не настільки важливе 8 Березня, як 9. Тому святкують це свято, День народження Кобзаря Тараса Шевченка, з не меншим розмахом. Спеціально до цього дня у Парку ім. Тараса Шевченка проведуть міжнародний флешмоб #GlobalShevchenko, в рамках якого відбудеться одночасне читання вірша «Мені однаково, чи буду…».

Місце: Парк ім. Тараса Шевченка
Час: 15:30
Вхід вільний.

Велике жіноче ралі-2018

Щорічно 8 березня Київський міський автомотоклуб організовує Велике жіноче ралі. Цього року воно ювілейне – 20. Подивитися на захопливе видовище під назвою «жінка за кермом» або й самій взяти у ньому участь можна з самого ранку Міжнародного жіночого дня. Екіпаж автомобіля має бути виключно жіночим, то ж чоловікам залишається лише насолоджуватись прекрасним видовищем та вболівати за учасниць. Прийом заявок досі триває.



• не пропусти