25 найкумедніших фактів про Чака Норріса, які змінять ваш світогляд

1782

Web

Чак Норріс, легендарний майстер бойових мистецтв і актор двадцятого століття, провів більшу частину своєї кар’єри в тіні інших суперзірок, таких як Брюс Лі (Bruce Lee), Жан-Клод Ван Дамм (Jean-Claude Van Damme) і Стівен Сігал (Steven Seagal), і це лише деякі з них. Тим не менш, в 2005 році абсолютно несподівано Чак став легендою Інтернету завдяки сотням сатиричних фактоїдів, пов’язаних з ним, також відомим як «факти про Чака Норріса», які зробили актора-ветерана неймовірно популярним серед молодого покоління, а його ім’я – частиною поп-культури.

Ці факти про Чака Норріса є повністю абсурдними, нереальними, перебільшеними заявами про суворість і мужність Чака і насправді представляють актора, як щось середнє між богом і супергероєм. Ми зібрали для вас двадцять п’ять найбільш відчайдушних з них. Вони, безумовно, змусять вас переглянути ваше розуміння законів матінки-природи і самого життя. Приємного читання!

giphy

25. У кімнаті Чака Норріса є килим з шкури ведмедя грізлі. Ведмідь НЕ мертвий, він просто боїться поворухнутися.

24. Після того, як Чак Норріс з’явився на світ, він відвіз свою матір додому з пологового будинку.

23. Майкл Джексон міг робити “Місячну ходу” на Землі, а Чак Норріс може робити “Земну ходу” на Місяці.

22. Чак Норріс може вичавити апельсиновий сік з лимона або яблука.

21. Коли Чак Норріс робить віджимання, він не піднімає своє тіло вгору, він відштовхує Землю вниз.

20. Людська кров зазвичай буває першою, другою, третьою або четвертої групи, у Чака Норріса ж група крові – AK-47.

19. Коли Чак Норріс дивиться на себе в дзеркало, то в ньому немає ніякого відображення. У світі може бути тільки один Чак Норріс.

18. Чаку Норрісу знадобився лише один день для того, щоб здійснити кругосвітню подорож, і йому навіть не довелося рухатися в процесі. Він просто прокрутив Землю навколо себе.

17. Чак Норріс є єдиною людиною в історії, який може одночасно бути квотербеком і приймаючим.

16. Чак Норріс не носить годинник. Він просто сам вирішує, яке зараз час.

15. Недавнє дослідження показало, що найсумніший момент для дитини настає не тоді, коли він дізнається, що Діда Мороза не існує, а коли дізнається, що в світі існує Чак Норріс.

14. Страх павуків це арахнофобія. Страх неможливості втекти і бути в закритому чи тісному приміщенні називається клаустрофобію, а страх перед Чаком Норрісом називається логікою.

tumblr_nipphnZKUy1qc5dpuo1_500

13. Календар Чака Норріса перестрибує з 31 березня відразу на 2 квітня, бо Чака Норріса ніхто не може обдурити.

12. Космічний простір існує тому, що він боїться перебувати на тій же планеті, що і Чак Норріс.

11. Не існує теорії еволюції – просто список істот, яким Чак Норріс дозволив продовжувати жити.

10. Вважається, що Чак Норріс дорахував до нескінченності не один раз, як думає більшість людей, а два рази.

9. Кожен раз, коли Чак Норріс грає з сонцем, відбувається сонячне затемнення.

8. Коли Брюс Банер (Bruce Banner) злиться, він перетворюється на Халка. Коли Халк злиться, він перетворюється на Чака Норріса. Коли Чак Норріс злиться, біжи!

7. Коли Раймонд Самуель Томлінсон (Raymond Samuel Tomlinson) впровадив систему електронної пошти в 1971 році на ARPANET, в його папці вхідних повідомлень було вже два непрочитаних листи від Чака Норріса.

6. Чак Норріс одного разу зламав дзеркало над головою чорної кішки, стоячи під сходами в п’ятницю тринадцятого. На наступний день він зірвав куш у лотереї.

5. Чак Норріс – єдина людина в історії, який зіграв у російську рулетку з повністю зарядженим револьвером . І що ви думаєте? Він виграв.

4. Чак Норріс – це єдина людина, у якого не може бути серцевого нападу просто тому, що його серце не настільки дурне, щоб сперечатися з Чаком Норрісом.

3. Сльози Чака Норріса можуть вилікувати рак. Шкода, що він ніколи не плаче.

2. Ісус може ходити по воді, а Чак Норріс може плавати по землі!

1. Насправді Чак Норріс помер десять років тому, але смерть не набралася сміливості йому про це сказати. Чому? Ходять чутки, що у смерті колись був клінічний Чак Норріс.

tumblr_m6zastDTlH1qedb29o1_r3_500



• не пропусти