10 серіалів 2019 року, перегляд яких варто запланувати вже зараз

4072

Що може бути приємнішим, ніж провести зимовий вечір за переглядом класного фільму? Мабуть, тільки провести його за переглядом улюбленого серіалу. У цьому плані 2019 рік потішить. Ми дізналися все про новинки цього року і публікуємо для вас найяскравіші і найоригінальніші з них. Кожен знайде щось для себе.

Нам просто не терпиться переглянути довгоочікувані новинки зі світу серіалів. Впевнені, що ви нас зрозумієте без зайвих слів.

1. Карнівал Роу (Carnival Row)

© Carnival Row / amazon

У місті Бюрг, разюче схожому на вікторіанський Лондон, співіснують люди і біженці з фантастичних світів. Місцеві жителі зовсім не раді мігрантам, а й без того крихкий мир між двома народами ось-ось зруйнується через низку містичних вбивств. Сюжет сконцентрований на двох жителях міста: феї-втікачці Віньєтт і детективі Райкрофті, чию дівчину вбив вампір.

2. Мандалорець (The Mandalorian)

© The Mandalorian / waltdisneystudios

Стараннями Джона Фавро всесвіт «Зоряних воєн» переміститься у затишний серіальний формат. Галактична імперія впала, а час освіти Першого Ордена ще не настав. Центральний персонаж – воїн-одинак ​​з племені мандалорців. Він змушений боротися за виживання на околиці галактики, де закони Нової Республіки не діють.

3. Я – ніч (I Am the Night)

© I Am the Night / anonymouscontent

Юна Пет живе з матір’ю-пиячкою, яка виховує її сама, стикається з процвітаючим расизмом та іншими типовими проблемами Америки 1960-х. Все змінюється, коли вона випадково дізнається, що її справжнє ім’я – Фауна Ходель, а жінка, яку вона весь цей час вважала матір’ю, взяла її під опіку 20 років тому. Фауна вирішує знайти біологічних батьків, і допомагає їй в цьому журналіст Джей Сінглетері – ветеран корейської війни, наркоман і авантюрист, котрий теж мріє про інше життя.

4. Проект «Синя книга» (Project Blue Book)

© Project Blue Book / history

Ця історія розповідає про надсекретні розслідування інопланетної діяльності на Землі під керівництвом уряду США в 1947-1970 роки. До роботи залучається блискучий астрофізик Джозеф Аллен Хінек. Він розслідує тисячі випадків, більшість з яких залишаються нерозкритими. У кожному епізоді серіалу теорії про НЛО будуть змішані з реальними історичними подіями.

5. Хранителі (Watchmen)

© Watchmen / hbo

Альтернативна Америка минулого. Розпал холодної війни, від ядерної катастрофи американців відокремлюють лише кілька хвилин на годиннику Судного дня. Уряд не в силах стримати заворушення, які влаштовують городяни, і тільки самопроголошені супергерої в масках зберігають на вулицях спокій. Несподівано один за одним герої починають гинути.

6. Реальні упирі (What We Do in the Shadows)

© What We Do in the Shadows / fxnetworks

Серіальна варіація кумедної однойменної чорної комедії «Реальні упирі» про 3 вампірів, які прожили разом кілька сотень років і тепер намагаються освоїтися в сучасному світі.

7. Академія «Амбрелла» (The Umbrella Academy)

© The Umbrella Academy / dhentertainment

В один прекрасний день 1989 року на світ з’являються 43 немовляти, наділених найрізноманітнішими суперздібностями. 7 з них потрапляють до сера Харггрівса, який організовує академію і починає готувати дітей до захисту планети від загроз. Хлопці дорослішають і залишають сім’ю, команда розпадається. Але звістка про смерть наставника об’єднує 6 членів академії. Прийшов час задуматися про своє призначення і рятувати світ.

8. Чорний понеділок (Black Monday)

© Black Monday / sonypicturestelevision

Після «Чорного понеділка» – 19 жовтня 1987 року, коли стався найбільший обвал фондового ринку в історії Волл-стріт, – група фінансистів-любителів знаходить спосіб заробити на цьому, відразу перетворивши своє сумне життя на суцільне свято.

9. Чорнобиль (Chernobyl)

© Chernobyl / hbo

Події драматичного серіалу «Чорнобиль» відбуваються в 1986 році. На атомній станції в невеликому містечку відбувається вибух. На усунення наслідків катастрофи відправляють фахівців, які змушені ризикувати власним життям. Серед них вчений Валерій Легасов – він отримує завдання від керівництва країни з’ясувати всі причини аварії.

10. Знедолені (Les Misérables)

© Les Misérables / bbc.co.uk

У центрі сюжету опиняється Жан Вальжан, чоловік, який більшу частину життя провів на каторзі. Йому вдалося втекти від караючої руки закону, адже після скоєного ним проступку послідувало несправедливе покарання. Жан Вальжан намагався допомогти хворій сестрі. Їй потрібна була їжа, тому головний герой був змушений піти на крадіжку. Тепер чоловік переховується в невеликому поселенні, де піклується про дочку загиблої знайомої. Поліція шукає Вальжана. У нього на хвості поліцейський інспектор Жабер, який вважає цю справу однією із найважливіших у своїй кар’єрі.



• не пропусти