7 класних серіалів червня: від епохи Тюдорів до подорожей в часі

1207

Зі стартом літа починається пора відпусток, мандрів, вилазок на природу. У відпустці чи вдома, пропускати вихід серіальних новинок не захочеться. Вечори у відпустці дуже довгі без перегляду улюблених серіалів. Червень підготував для кіноманів прем’єри довгоочікуваних стрічок та нові фентезійні сюжети. Обирайте зі списку та не пропускайте нові серії!

Анна Болейн (Anne Boleyn, 2021), 1 червня

Анна — дружина короля Генріха VIII, королева Англії. Декілька років життя королеви помістили у три серії. Знамениту королеву звинуватили в зраді чоловіка та стратили. Її життя з’являлося у фільмах і раніше. В серіалі покажуть три роки життя закоханих королеви й Генріха VIII.

Хлопчик з оленячими рогами (Sweet Tooth, 2021), 4 червня

Серіал зняли за мотивами коміксу Джефа Леміра. Головний герой на прізвисько Ласун через дію невідомого вірусу став наполовину оленем. У суспільстві його не приймають, переслідують, але малому вдалося знайти друзів та почати розбиратися зі своїм життям. Інші гібриди та просто люди допомагають хлопцю дізнатися, чому гібриди такі? Вирушайте на пошуки відповідей разом з Ласуном, кінцівка має бути незвичайною.

Історія Лізі (Lisey’s Story, 2021) 4 червня

Фільми та серіали за книгами Стівена Кінга, здається, так і лишаються в топах найкращих. З кожним роком графіка та спецефекти покращуються, тож спостерігати за новими стрічками дуже цікаво. Цього разу новий серіал зняли не просто за романом Кінга, а і сценарій автор написав особисто.

Лізі — вдова письменника Скота Лендона. Щоночі її мучать кошмари зі спогадами про життя з чоловіком, який загинув кілька років тому. Вдові з часом все важче відрізнити реальність від уяви, а крім того, її переслідує прихильник чоловіка. Лізі доведеться дізнатися про таємниці чоловіка та захищати власне життя.

Локі (Loki, 2021), 9 червня

Нарешті фанати всесвіту Marvel дочекаються продовження “Месники: Фінал”. Локі отримав один з каменів нескінченності — артефакт, що дозволяє керувати простором. В серіалі Локі потрапляє до організації, яка охороняє лінії часу в мультивсесвіті. Тепер герой подорожує в часі та змінює людські життя. Ми дізнаємося про життя героя, чи зможе він знайти своє місце у світі. Також серіал буде пов’язаний з іншими фільмами, зокрема, з майбутнім “Доктором Стренджем”.

Республіка Сари (The Republic of Sarah, 2021), 14 червня

У невеликому містечку Гремлок знайшли родовище цінного матеріалу. Гірнича компанія хоче знищити містечко та перетворити в копальню. Жителі розчаровані та налякані, адже тут їх дім та все, що вони люблять. Вчителька середньої школи Сара вирішує знайти спосіб зберегти своє місто та об’єднує людей. Суд визнав, що Гремлок не був і не є частиною США, і невелике місто стає самостійною республікою. Чи зможуть люди дійти згоди в побудові нової держави?

В ритмі життя (Physical, 2021), 18 червня

Події відбуваються у 80-их: часі тих самих костюмів для аеробіки, усміхнених дівчат з екрана та електронної музики на дискотеках. Шейла Рубін — звичайна домогосподарка з Сан-Дієго. Сніданки, прибирання, догляд за дітьми та чоловіком — її щоденні турботи. Від рутини жінка просто не витримує. Випадково вона потрапляє на заняття з аеробіки, і цей простий крок змінює її життя та стосунки.

Таємне товариство містера Бенедикта (The Mysterious Benedict Society, 2021), 25 червня

В газетах з’явилося дивне оголошення від містера Бенедикта. Безліч неповнолітніх дітей потрапляють до його маєтку і проходять тести. Це і задачі на кмітливість, загадки, перевірка нестандартного мислення та інтелекту. Складні тести вдалося пройти усього чотирьом дітям: Рейні, Кейт, Гвоздик і Констанс. Всі вони — сироти з високими інтелектуальними здібностями. Тільки вони можуть впоратися з важливим завданням.

Перегляд серіалу — чудовий привід зібратися з сім’єю на вечірній перегляд. Можна займатися спортом чи прогулюватися одразу після роботи, а потім розслаблятися та спілкуватися за телевізором. Якщо вам не дає спокою совість, що це не корисно, вмикайте серіал іноземною мовою чи займайтеся паралельно приготуванням вечері або прибиранням. Але й самі серіали можуть принести нові ідеї чи розвивати уяву.

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти