30 приголомшливих ванних кімнат з кам’яними стінами на будь-який смак

1964

Ідея кам’яних стін не нова, їй вже століття, але за останні кілька десятиліть вона трансформувалася з рустикальної і стриманої до стильної і розкішної. Коли мова йде про кам’яну стіну у ванній кімнаті, мало хто виходить за рамки елегантного мармуру. Пропонуємо огляд приголомшливих інтер’єрів, які доведуть, що камінь в інтер’єрі – це стиль, краса і органічність.

bathroom-in-stone-1

bathroom-in-stone-3

bathroom-in-stone-31

У 90-і роки в пріоритеті були простота, чистота ліній, стриманість колірної гами, які ідеально вписувалися в концепцію модернізму. Але зараз все змінилося. Розкішні ванни в стилі спа-центрів ще популярні, але все більше з’являється бажання поєднати сучасність і класику. І це пояснює тріумфальне повернення кам’яних стін.

Затишок рустикальної ванної кімнати

bathroom-in-stone-5

bathroom-in-stone-29

Кам’яні стіни і ванна в рустикальному стилі – це два нероздільних поняття. Вони створюють атмосферу автентичності і сільський шарм. Разом з дерев’яними стельовими балками кам’яна стіна стає зазвичай головним об’єктом.

bathroom-in-stone-6

bathroom-in-stone-27

bathroom-in-stone-32

Саме тому потрібно придивитися до всього розмаїття натуральних каменів. Вибір залежатиме від колірної схеми, обраної для інтер’єру, складності догляду і, безумовно, виділеного бюджету. Найкращим варіантом стане місцевий камінь, оскільки він найдоступніший, до того ж він допоможе створити неповторний колоритний вигляд.

bathroom-in-stone-8

bathroom-in-stone-25

Кам’яна стіна стане відмінним варіантом для облаштування душової кабіни в рустикальному стилі. Вона допоможе відійти від рафінованого сучасного вигляду. Якщо встановити мідну або вінтажну ванну, то в такій кімнаті можна провести півдня, особливо якщо є можливість милуватися красивими пейзажами за вікном.

Приголомшлива суміш стилів

bathroom-in-stone-10

bathroom-in-stone-23

bathroom-in-stone-33

Гармонія між контрастними стилями і текстурами – це той підхід, в якому всі прагнуть досягти досконалості. Він дозволяє проявити креативність і відведе від нудного дизайну. Використовуючи акцентну кам’яну стіну в сучасній ванній кімнаті, можна підсилити текстурний і візуальний контраст, створивши приголомшливий композиційний центр.

bathroom-in-stone-11

bathroom-in-stone-22

Не варто обмежуватися лише рустикальним стилем або модерном. Є маса можливостей, наприклад, піщаник і вапняк чудесно підійдуть для ванної в середземноморському стилі, а плитняк – для ванни в стилі модерн з фермерським або рустикальним флером.

bathroom-in-stone-13

bathroom-in-stone-20

bathroom-in-stone-34

Краса річкового каміння, полірованої гальки, темного граніту ідеально підходить для тропічної ванни. Хоча можуть виникнути складнощі з їх пошуком. Але зусилля себе цілком виправдають. Доглядати за кам’яною стіною не складно, особливо якщо це камінь зі скельною фактурою. А ось груба, необроблена поверхня потребує до себе більше уваги.

Кам’яні стіни для сучасної ванної

bathroom-in-stone-14

bathroom-in-stone-19

Сучасна ванна кімната теж може похвалитися пишністю кам’яної стіни. Вона перетвориться на дивовижний фон, який, з одного боку, зберігає свою нейтральність, а з іншого, додасть текстуру. Можна використовувати камінь для акцентної стіни за ванною, або для приголомшливої стіни в душовій.

bathroom-in-stone-15

bathroom-in-stone-16

bathroom-in-stone-35

Коли мова йде про кам’яну стіну у ванній, розмір не завжди має значення. Навіть у невеликій кімнаті можна знайти місце для акцентної стіни і гальки з річковими валунами навколо ванни для створення особливої атмосфери.
Навіть якщо немає можливості використовувати камінь, все одно можна створити ванну кімнату своєї мрії.

www.novate.ru



• не пропусти