20 найочікуваніших фільмів 2017 року

1766

Рік, що настав несе нам багато цікавого в кіно, докладніше – в нашій добірці.

Кредо вбивці / cічень 2017

Творці кажуть, що фільм за мотивами серії ігор Assassin’s Creed буде цікавим не лише тим, хто грав. У нього окрема сюжетна лінія, красивий відеоряд і круті спецефекти. А! Ще Майкл Фассбендер в головній ролі.

Три ікси: Світове панування / cічень 2017

Це безумство, але яке ефектне! Спортсмен-екстремал Ксандер Кейдж повернеться, щоб показати нам ще сотню смертельних трюків на великій швидкості, висоті і глибині.

Велика стіна / лютий 2017

І великий бюджет. На сьогодні це найдорожчий фільм, повністю знятий у Китаї. Правда, на головні ролі акторів виписали з-за кордону. Метт Деймон, Віллем Дефо і Педро Паскаль захищатимуть велику китайську стіну і світ.

Т2: Трейнспоттинг / лютий 2017

Мабуть, це найбільш очікуваний фільм серед глядачів, юність яких припала на дев’яності. Вони дуже чекають і побоюються одночасно. Раптом продовження одного з найулюбленіших фільмів виявиться мильною бульбашкою?

Логан / березень 2017

Кіно за коміксами щільно увійшло до життя людей. Тому що тепер це не тільки екшн про надздібності і суперзлодіїв, а й ціла драма в приголомшливому візуальному виконанні. Перший трейлер «Логана» знатно зачепив наші серця.

Красуня і чудовисько / березень 2017

Дісней почав впевнено крокувати по шляху перенесення своїх мультиків в ігрове кіно. Виходить барвисто і яскраво. Ми чекаємо «Красуню», тому що в ній буде Емма Уотсон і тому, що цікаво подивитися: що з цього задуму вийде? Там вже на кілька років вперед планів з екранізацій.

Меч короля Артура / березень 2017

Тут режисер – Гай Річі. Якщо вам цього недостатньо, то рекомендуємо подивитися трейлер.

Привид в обладунках / березень 2017

Цей фільм чекають просто тому, що він є ремейком однойменного культового аніме. Йому вже з усіх боків дісталося за вибір на головну роль Скарлет Йохансон, але всі чекають і всі подивляться. Бо цікаво ж, що вийшло і за що ще накапають режисерові і продюсерам? Ну і ми все ж оптимісти, ми завжди віримо і сподіваємося на хороші результати.

Охоронці Галактики 2/ травень 2017

У другій частині наші улюбленці, та під чудову музику, з’ясовуватимуть хто батько Пітера Квіла і знову рятуватимуть галактику, напевно. Нам поки не розкривають сюжет фільму. Але головне, що Грут живий.

Живе / травень 2017

Ще нещодавно ми про цей фільм майже нічого не чули, але трейлери круто змінили рейтинги очікування стрічки про те, як група дослідників з міжнародного космічного корабля виявила життя на Марсі. Спочатку життя було миле, а потім трохи порушило правила поведінки гостей у хазяйському домі. У ролях: Ребека Фергюсон, Джейк Джилленхол, Райан Рейнольдс.

Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок / травень 2017

Нових пригод Джонні Деппа ми чекали шість років. Важко уявити, але франшиза з нами вже майже 14 років. Капітан Джек Горобець став рідним.

Війна планети мавп / липень 2017

14 років – ніщо в порівнянні з тим, скільки з нами світ «Планети мавп». Перший фільм вийшов у 1968 році і незмінно потрапляє у всілякі рейтинги типу «500 кращих фільмів за версією журналу Empire». Стрічка, яка вийде в 2017 році – дев’ята. Перед походом в кіно радимо підготуватися і переглянути хоча б кілька останніх фільмів.

Кінгсмен 2/ липень 2017

Продовження британського комедійного бойовика про хлопчину і секретну організацію, яка стоїть на захисті всього світу. Поки немає ні трейлерів, ні кадрів з фільму, але глядацькі рейтинги першого фільму такі хороші, що очікування живе одними тільки ними.

Дюнкерк / липень 2017

Ми починаємо смиренно чекати наступний фільм Крістофера Нолана, як тільки подивилися останній. Нам, за великим рахунком, все одно про що буде це кіно, як воно буде називатися і кого він туди покличе. Цього разу це буде стрічка про Другу світову, вірніше про ті її події, що трапилися у французькому Дюнкерку, коли за кілька днів Британія змогла врятувати і вивезти з пастки 338 тисяч військовослужбовців.

Темна вежа / липень 2017

Екранізація грандіозної саги Стівена Кінга вже викликала багато шуму. Одним тільки кастингом. Тепер всі чекають її, щоб зламати списа в баталіях типу «в книзі все було не так!». Але ми вас благаємо, коли у фільмах по Кінгу все було так? Давно пора звикнути!

Чужий: Заповіт / серпень 2017

Непрямий сиквел «Прометея», друга частина приквела серії фільмів про Чужих, шостий фільм у всесвіті Чужих, і все це про один «Заповіт». Якщо ви все ще розумієте про що мова, значить ви давній шанувальник всесвіту і точно чекаєте нового Чужого. У нас, поклавши руку на серце, цей пазл не хоче складатись.

Той, що біжить по лезу 2049/ жовтень 2017

2017 рік багатий на розвиток культових фільмів. Продовження оригінального «Того, що біжить по лезу» знімає Дені Вільнев, і це другий привід, щоб обов’язково піти в кіно. Третій привабливий привід: Джаред Лето, Робін Райт, Ана де Армас, Райан Гослінг і Харрісон Форд, звичайно.

Тор: Рагнарек / листопад 2017

У пошуках ворога, полюючого на Камені Нескінченності, Тор повертається в Асгард і виявляє, що дії захопишого трон Локі привели до наближення страшної події – апокаліпсису по-скандинавськи. Рагнарек – це загибель богів, яка слідує за їх останньою битвою.

Ліга справедливості: Частина 1/ листопад 2017

Робота над цим фільмом почалася в 2007 році. Десять років знадобилося, щоб нарешті об’єднати на екрані Бетмена, Супермена і їх нову команду, яка цього разу побореться за збереження галактики. Гей, Охоронціі, у вас конкуренти!

Зоряні війни: Епізод 8/ грудень 2017

Ви сміливо можете забити в календарях місце для нових фільмів про всесвіт «Зоряних воєн» ще на кілька груднів вперед. Вони не планують зупинятися.

 

 



• не пропусти