Сюрреалістичний кліп Христини Соловій, підопічної Вакарчука з “Голосу країни”, вразив інтернет

280

384694211

Дебютний кліп молодої співачки на пісню Тримай схожий на продовження фільмів Мішеля Гондрі: реальність переплітається з фантазією, а сіра туга покривається яскравими фарбами.

Дебютний кліп учасниці “Голосу країни” Христини Соловій на композицію “Тримай” підірвав інтернет.

Відео було викладено на You Tube 8 квітня і до цього часу зібрало понад 450 тис. переглядів. При цьому їхня кількість збільшується трохи не щохвилини.

У кліпі 22-річної співачки є і трав’яні двері, і гачковані костюми, і в’язані горнятка з чайниками. Музику і слова до ніжної та ліричної пісні написала сама Христина.

Як повідомлялося, всі декорації, враховуючи реквізит та одяг головної героїні кліпу, були придумані і спеціально створені для цих зйомок. На одну добу київська квартира перетворилася на фентезійний світ, в якому реальність переплелася з казкою. Від відео неможливо відвести погляд.

Дивимось і насолоджуємся!

Раніше соліст гурту “Океан Ельзи” та зірковий тренер шоу “Голос країни” Святослав Вакарчук став продюсером своєї підопічної Христини Соловій. Разом з Вакарчуком Христина і записала свій дебютний кліп на композицію “Тримай”, який стане одним із синглів її першого альбому.



• не пропусти