Не бійтеся роумінгу, телефонуйте додому за копійки

125

Слово “роумінг” настільки “болісно” в’їлося в наші голови, що перебуваючи за кордоном, нас продовжує напружувати кожен дзвінок.

Ще 10 років тому мобільний залишали вдома, коли виїжджали за кордон, а якщо і брали з собою, то використовували виключно як годинник. І хоча ті часи давно пройшли, а телефон став не просто засобом для спілкування, але й способом приємного проведення часу, тарифи мобільних операторів на роумінг не сильно змінилися. По колишньому люди намагаються обходитися мінімальною кількістю дзвінків.

Благо, з’явилися сервіси, що вимагають постійної інтернет-зв’язку. Однак і тут готелі не дають розслабитися. То WiFi – платний, то він перевантажений, або гальмує.

Хтось вже напевно відчув зручність при використанні мобільного зв’язку в країні перебування. Але до дешевого мобільного інтернету і дзвінків всередині країни, найбільше нам хочеться дзвонити додому і ділитися з близькими враженнями чи вирішувати свої бізнес-питання, відповідаючи на дзвінки з України. І при цьому не міняти номер свого мобільного.

По всій видимості, спираючись на ці цінності, і було випущено мобільний додаток Roamer.

Roamer + місцева SIM-карта = антироумінговий тандем

Щоб почати користуватися дешевим мобільним зв’язком, достатньо завантажити безкоштовний мобільний додаток Roamer, а по прибуттю за кордон встановити місцеву SIM-карту і запустити програму. Здавалося б, це злегка здорожує витрати на зв’язок. Однак і тут слід шукати вигоди. Зараз практично в будь-якій країні при купівлі стартового пакету (1-10 євро) в «навантаження» йде 100-1000 МБ 3G/4G інтернету. Тоді ви вже точно зможете викладати фото в Інстаграм в будь-який момент вашої подорожі без прив’язки до WiFi-зони.

До слова, на перший погляд, як працює програма, може здатися хитромудрим, але не варто особливо піклуватися про це. Дотримуйтеся інструкцій і підказок після реєстрації, а в разі технічних неполадок або оперативних рішень – зв’язуйтеся по чату з розробниками.

Про тарифи

Для показового прорахунку ми вирішили взяти популярні сьогодні в українців напрямки – Грецію і Таїланд.

І так Греція, вихідні – 0,21 євро/хвилина, вхідні – 0,05 євро/хвилина

А, в Таїланді – трішки дешевше: вихідні – 0,20 євро/хвилина, вхідні – 0,04 євро/хвилина.

Але є одна хитрість, як ще зробити дзвінки в Roamer вдвічі дешевшими. Уявіть, хвилина вихідного дзвінка з Греції в Україну за 0,10 євро. При нинішньому курсі – 1,6 грн за хвилину спілкування. І це при 15 грн за хвилину від мобільних операторів. Однак подібна тарифікація діє за умови, якщо і той, хто приймає дзвінок – користувач Roamer. Додатковий стимул щоб запросити в фани Roamer рідних і близьких.

Ще одна примітка – прозорість сервісу. Тарифікація посекундна, немає прихованих списань, немає плати за з’єднання. Після кожного дзвінка в додаток ви можете ознайомитися – скільки грошей «вибалакали» і скільки залишилося на рахунку.

На це важливо звернути увагу, так як у всіх операторів у роумінгу тарифікація похвилинна, а в додатку Roamer ви платите тільки за реальний час розмови.

Телефонуйте тут і зараз

Зараз наближаються травневі свята і відпускний сезон на носі, до Криму принципово їхати не хочеться і багато планують відправитися за кордон. А валяючись на пляжі або стоячи на скелі з видом на океан, так хочеться розповісти/похвалитися “як тут класно”.

Так, що встановлюйте Roamer і діліться враженнями, не відкладаючи емоції на потім.

38463 copy



• не пропусти